EntrD deelt in innovatie op AI Summit in Londen

Schrijver

Emma Venema

Onderwerp BlogNieuws
Gepubliceerd op

juni 12, 2024

Eric Hoefman en Hielkde de Jong van EntrD zijn momenteel aanwezig op de AI Summit in Londen, een vooraanstaand evenement dat innovatie en technologie in de schijnwerpers zet. Deze driedaagse handelsmissie voor wordt georganiseerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Londen.

De AI Summit biedt EntrD een unieke kans om nieuwe ideeën op te doen en waardevolle inzichten te verkrijgen. Deze kennis zal hen helpen om AI-technologieën verder te ontwikkelen, waardoor we ongestructureerde gegevens sneller en efficiënter kunnen structureren. Dit is een cruciale stap voor een bedrijf, dat zich richt op het verbeteren van data-analyse en verwerking met behulp van kunstmatige intelligentie.

AI

Naast EntrD nemen ook andere innovatieve Nederlandse bedrijven deel aan deze handelstrip, waaronder Batazia, Ainigma, Actual IO, GenZonine, Securely, en Klippa. Deze bedrijven zijn zorgvuldig geselecteerd door NL Netherlands om deel te nemen aan dit interessante en veelbelovende event.

De handelsmissie biedt de deelnemende bedrijven tal van voordelen, zoals netwerkmogelijkheden, kennisuitwisseling en het aangaan van internationale samenwerkingen. Dit soort evenementen zijn van onschatbare waarde voor bedrijven die hun markt willen uitbreiden en willen leren van de besten in hun vakgebied.

Eric Hoefman benadrukt het belang van dergelijke evenementen: “De AI Summit is een geweldige gelegenheid voor ons om te zien hoe andere bedrijven AI toepassen en om te leren van hun ervaringen. We hopen nieuwe partners te ontmoeten en ideeën op te doen die ons zullen helpen om onze diensten te verbeteren.”

Hielke de Jong voegt daaraan toe: “Deze handelsmissie stelt ons in staat om onze horizon te verbreden en inzicht te krijgen in de nieuwste trends en technologieën. Hiermee zijn we straks in staat om onze producten nog verder door te ontwikkelen.

Het is inspirerend om deel uit te maken van een gemeenschap van innovatieve denkers en doeners.

Hielke de Jong

De deelname aan de AI Summit in Londen markeert een belangrijke mijlpaal voor EntrD. Het biedt niet alleen mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, maar versterkt ook de positie van Nederlandse bedrijven op het wereldtoneel. Met de steun van de RVO, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Londen, zijn bedrijven zoals EntrD klaar om hun stempel te drukken op de toekomst van AI en gegevensbeheer.

RVO
NL