Oplossingen voor ICT

Als softwareleverancier heb je data van gebruikers nodig om te valideren of een applicatie gaat werken. Maar die data krijg je niet van een opdrachtgever, simpelweg omdat dit van de privacywetgeving niet mag. Het mag alleen als de betreffende gegevens geanonimiseerd zijn. Hoe mooi zou het zijn als je jouw klant daarvoor een kant-en-klare oplossing kunt bieden?

Onze oplossing voor de ICT

DataFactory is een generieke anonimiseeroplossing die gegevens anonimiseert voor de gehele softwareketen en toepasbaar is op elk type database. Voor specifieke applicaties kunnen wij, in samenwerking met jou als softwareleverancier, een voorgeconfigureerde variant maken die je bij klanten kunt aanbieden in combinatie met uw software. Wij deden dit al voor verschillende andere softwareleveranciers. Soms is in één keer een groot volume testgegevens nodig. In dat geval bieden wij datageneratie als service.

Datafactory

Onze applicatie onafhankelijke oplossing om elk type database te anonimiseren of pseudonimiseren met behoud van voorspellende waarde.

Meer informatie aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over onze oplossingen voor de ICT of wil je een productdemonstratie? Neem dan contact met ons op!