EntrD en de overige branches

Voor alle typen organisaties zoals o.a. onderwijsinstellingen, bedrijven in het MKB, non-profit instellingen, elk bedrijf met personeel dat een HR-systeem heeft en iedere geldt: persoonsgegevens moeten in de productieomgeving blijven. Komen ze daarbuiten, bijvoorbeeld voor het testen van software of het doen van onderzoek, dan is sprake van een potentieel datalek. En het hoeft niet eens alleen om persoonsgegevens te gaan. Concurrentiegevoelige gegevens zoals prijzen, kortingen, inkoopvoorwaarden wil je ook niet op straat.

Onze oplossing

DataFactory anonimiseert of pseudonomiseert gegevens op een slimme manier voor ieder bedrijf, in elke organisatie. De representativiteit en betrouwbaarheid blijven intact, de herleidbaarheid verdwijnt. Snel veel data nodig voor bijvoorbeeld een performance test? Dan is datageneratie ook een oplossing. Met Datafactory kunnen wij op zeer korte termijn synthetische testdata leveren in elk gewenst volume.

Datafactory

Een snelle en eenvoudig te gebruiken oplossing om de gevoelige informatie in documenten en dossiers snel te verwijderen.

Meer informatie aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over onze oplossingen of wil je een productdemonstratie? Neem dan contact met ons op!