Oplossingen voor de overheid

Als overheid heb je een voorbeeldfunctie waar gaat om compliance. En natuurlijk wil je de privacy van jullie burgers goed beschermen. Plus: je bent de toezichthouder. Dus is het van het grootste belang dat burgergegevens veilig zijn opgeslagen. Niet alleen in de productieomgevingen, maar ook daarbuiten. Bijvoorbeeld voor onderzoek door het CBS of het SCP. Of voor het testen van een nieuw systeem, voorafgaand aan de datamigratie.

Onze oplossing voor de overheid

DataFactory anonimiseert of pseudonomiseert burgergegevens op een slimme manier. De representativiteit en betrouwbaarheid blijven intact, de herleidbaarheid verdwijnt. Snel veel data nodig voor bijvoorbeeld een performance test? Dan is datageneratie ook een oplossing. Met DataFactory kunnen wij op zeer korte termijn synthetische testdata leveren in elk gewenst volume.

Datafactory

Onze applicatie onafhankelijke oplossing om elk type database te anonimiseren of pseudonimiseren met behoud van voorspellende waarde.

Meer informatie aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over onze oplossingen voor de overheid of wil je een productdemonstratie? Neem dan contact met ons op