EntrD en de overheid

Als overheid heb je een voorbeeldfunctie waar het gaat om compliance. En natuurlijk wil je de privacy van jullie burgers goed beschermen. Plus: je bent de toezichthouder. Dus is het van het grootste belang dat burgergegevens veilig zijn opgeslagen. Niet alleen in de productieomgevingen maar ook daarbuiten. Bijvoorbeeld voor onderzoek door het CBS of het SCP. Of voor het testen van een nieuw systeem, voorafgaand aan de datamigratie.

Daarnaast heb je als overheid te maken met de WOO en wil je stukken zo transparant mogelijk publiceren. Maar sommige beleidsopvattingen wil je voor publicatie weg kunnen halen.
EntrD biedt voor beide situaties een passende oplossing

Onze oplossingen voor de overheid

DataFactory

DataFactory anonimiseert of pseudonomiseert burgergegevens op een slimme manier. De representativiteit en betrouwbaarheid blijven intact, de herleidbaarheid verdwijnt. Indien gewenst kunnen ook gekoppelde applicaties meegenomen worden. Het veilig en compliant testen van burgerzakenapplicaties was nog nooit zo eenvoudig!

DataFactory is geschikt voor elk burgerzakenapplicatie en wordt al door tientallen gemeentes gebruikt. Zo gebruikt Pink Roccade Local Government de DataFactory bijvoorbeeld als standaard oplossing voor het anonimiseren van iBurgerzaken.

Ben je benieuwd hoe de DataFactory ook jouw gemeente kan helpen om veiliger te gaan werken? Maak dan een afspraak voor een online demo.

DataFactory

Onze applicatie onafhankelijke oplossing om elk type database te anonimiseren of pseudonimiseren met behoud van voorspellende waarde.

FileFactory

De WOO vraagt van jou als gemeente dat je zo transparant mogelijk bent en relevante stukken publiceert. Bovendien kunnen burgers en organisaties een beroep doen op de WOO om stukken in te zien.
Tegelijkertijd bevatten die stukken regelmatig bijvoorbeeld beleidsopvattingen die weggehaald moeten worden. Dit gebeurt nu vaak handmatig. Dit is tijdrovend, foutgevoelig en erg kostbaar.

Met FileFactory laten we zien dat het ook anders kan!
De FileFactory is een unieke door EntrD ontwikkelde oplossing om in documenten en dossiers gegevens op te sporen. Deze gegevens worden vervolgens verwijderd en je kunt hierbij zelfs een grondslag aangeven!

FileFactory werkt met elk bestandstype en is geschikt voor elk volume aan documenten. De opmaak of de structuur van een document maakt niet uit, FileFactory is in staat om de ongewenste gegevens te vinden en te verwijderen.

FileFactory maakt gebruik van AI en kan daardoor de context van een tekst meenemen bij het zoeken naar ongewenste gegevens. Tijdens het proces blijven de gegevens binnen de EU, dus de verwerking is volledig in lijn met de AVG.

Al meerdere gemeentes gebruiken FileFactory voor het opschonen van hun documenten. Bovendien biedt Pink Roccade Local Government het aan als hun voorkeursoplossing.

Het ‘zwart lakken’ van documenten was nog nooit zo eenvoudig!

Benieuwd hoe de FileFactory ook jouw gemeente kan ondersteunen? Maak een afspraak voor een online demo of download de brochure.

FileFactory

Een snelle en eenvoudig te gebruiken oplossing om de gevoelige informatie in documenten en dossiers snel te verwijderen.

Meer informatie aanvragen

Ben je benieuwd hoe de DataFactory en of FileFactory ook jouw gemeente kan helpen om veiliger te gaan werken? Maak dan een afspraak voor een online demo of vraag meer informatie aan.