EntrD en de arbeidsbemiddeling

De privacy van kandidaten in de arbeidsbemiddeling is cruciaal. Je wilt onder geen beding dat persoonsgegevens onbedoeld op straat komen te liggen. Ook wil je niet dat opdrachtgevers de contactgegevens van kandidaten zien voordat ze de kandidaat aangenomen hebben. Dit betekent dat bepaalde gegevens in het CV van een kandidaat geanonimiseerd moeten worden.
Vaak gebeurt dit nu nog handmatig, wat tijdrovend en foutgevoelig is. Zonde van de tijd en van het geld!

Onze oplossing voor de arbeidsbemiddeling

CV-Factory!
Om te zorgen dat het anonimiseren van CV’s sneller, beter en goedkoper kan, heeft EntrD de CV-Factory ontwikkeld. 

Met de CV-Factory biedt EntrD een snelle en eenvoudig te gebruiken oplossing om de persoonsgegevens in CV’s geautomatiseerd op te sporen en te verwijderen.

De CV-Factory gebruikt de toonaangevende technologie van de FileFactory om in elk type CV persoonsgegevens te herkennen en te verwijderen. Het grote voordeel is dat de CV-Factory elk type CV herkent. De structuur of opmaak maakt hierbij niet uit en je bepaalt zelf wat weggehaald moet worden. Alles wat de medewerker nog hoeft te doen is het CV te controleren en te versturen. 

De business case is snel gemaakt. Immers tijd die jouw medewerkers niet kwijt zijn aan het handmatig anonimiseren van een CV, kunnen ze optimaal gaan besteden aan het matchen van meer kandidaten.

De FileFactory is dé oplossing om snel en eenvoudig informatie in CV’s documenten en dossiers te vinden en te verwijderen. Maar de FileFactory kan ook gebruikt worden om PDF-documenten doorzoekbaar te maken of om documenten te classificeren.

Meer informatie aanvragen?

Ben jij ook benieuwd geworden naar de voordelen die de CV-Factory voor jou kan hebben? Neem contact met ons op en we laten het je graag zien in een online demo.