EntrD en de retail

Uit onderzoek in de retail blijkt dat een groot deel van de consumenten zich bij online aankopen zorgen maakt over de privacy van hun gegevens.
De AVG geeft gelukkig duidelijke kaders waar je je aan moet houden.
Belangrijk is dat de privacy van jouw klanten altijd centraal staat.

Heel kort door de bocht is de stelregel ‘gebruik geen echte klantgegevens behalve als het niet anders kan’.

Dus testen met echte klantgegevens? Niet doen.
Een marktanalyse met de namen van jouw klanten? Liever niet.
Een kopie ID verwerken voor een loyaliteitsprogramma? Nee!

Maar hoe dan wel? EntrD biedt software die je daar bij ondersteunt.

Onze oplossingen voor de retail

EntrD heeft een tweetal producten ontwikkelt die retail bedrijven helpen om deze dilemma’s op te lossen, de DataFactory en de FileFactory.

DataFactory
De DataFactory kan elke applicatie en elk type database anonimiseren. Dit doet de DataFactory op een slimme manier waarbij de representativiteit en betrouwbaarheid intact blijven. Tegelijkertijd verdwijnt de herleidbaarheid. En dit kan de DataFactory niet alleen in de applicatie doen, maar ook over de gehele keten!

De DataFactory is voor elke applicatie geschikt en voor veel gebruikte applicaties is al een plug & play versie beschikbaar. Voldoen aan de ISO 27001, de NEN 7510 en de AVG is nog nooit zo makkelijk geweest!

Datafactory

Onze applicatie onafhankelijke oplossing om elk type database te anonimiseren of pseudonimiseren met behoud van voorspellende waarde.

FileFactory

De FileFactory is  oplossing om snel en eenvoudig informatie in documenten en dossiers te vinden en te verwijderen. Met één druk op de knop vindt en verwijdert de FileFactory alle gegevens die jij wilt verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan BSN of een kopie ID.

Tegelijkertijd kan de FileFactory ook gebruikt worden om PDF-documenten doorzoekbaar te maken of om documenten te classificeren op basis van de inhoud van het documenten. Of zoals een retail klant het zegt: “met de FileFactory zijn wij eindelijk in staat echt grip te krijgen op onze documenten & dossiers

Unieke voordelen voor Retail organisaties

  • Eenmalig als turn key project alle historische documenten opschonen.
  • Structureel alle nieuwe documenten schoon houden.
  • Toonaangevende OCR technologie.
  • AI voor optimale tekstverwerking.
  • Voor elk volume aan documenten.
  • Werkt met elk DMS, elke fileshare en ook met sharepoint.
  • Al tientallen miljoenen documenten opgeschoond.

FileFactory

Een snelle en eenvoudig te gebruiken oplossing om de gevoelige informatie in documenten en dossiers snel te verwijderen.

Meer informatie aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over onze oplossingen voor de retail of wil je een productdemonstratie? Neem dan contact met ons op!