Oplossingen voor retail

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de consumenten zich bij online aankopen zorgen maakt over de privacy van hun gegevens. In deze competitieve markt heb je er belang bij dat uw klanten zich veilig voelen. Dat betekent dat je hun gegevens niet kunt gebruiken bij het testen van een nieuwe webshop of een nieuw facturatiesysteem. Ook als je marktonderzoek doet onder uw eigen klanten, gebruik je daarvoor beter geen echte klantgegevens. En wil je jouw klantdata te gelde maken? Ook dat kan alleen als ze geanonimiseerd zijn.

Onze oplossing voor de retail

DataFactory anonimiseert of pseudonomiseert klantgegevens op een slimme manier, ook voor de retail. De representativiteit en betrouwbaarheid blijven intact, de herleidbaarheid verdwijnt. Snel veel data nodig voor bijvoorbeeld een performance test? Dan is datageneratie ook een oplossing. Met DataFactory kunnen wij u op zeer korte termijn synthetische testdata leveren in elk gewenst volume.

Datafactory

Onze applicatie onafhankelijke oplossing om elk type database te anonimiseren of pseudonimiseren met behoud van voorspellende waarde.

Meer informatie aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over onze oplossingen voor de retail of wil je een productdemonstratie? Neem dan contact met ons op!