EntrD en de ICT

Als softwareleverancier zit je vaak met twee lastige dillemma’s:

Het eerste dilemma is vaak dat je jouw klanten wilt kunnen voorzien van betrouwbare software. Om jouw software goed te kunnen testen, hebt je representatieve data nodig. Maar die data krijg je niet van een opdrachtgever, simpelweg omdat dit vanuit de AVG niet mag. Hoe los je dit op?

Het tweede dilemma is dat jouw klanten support verwachten als er problemen zijn met de software. Om goede support te kunnen leveren heb je de data van jouw klant nodig. Probleem is vaak dat je die niet zo maar krijgt i.v.m. de privacy wetgeving. En als je hem wel krijgt, dan ben jij aansprakelijk als er iets fout gaat.. .

Hoe mooi zou het zijn als je jouw klant daarvoor een kant-en-klare oplossing kunt bieden?

Our solution for IT

EntrD heeft hiervoor de DataFactory ontwikkelt. De DataFactory kan elke applicatie en elk type database anonimiseren. Dit doen we op een slimme manier waarbij de representativiteit en betrouwbaarheid intact blijven. Tegelijkertijd verdwijnt de herleidbaarheid. En dit kan de DataFactory niet alleen in de applicatie doen, maar ook over de gehele keten!

De DataFactory is voor elke applicatie geschikt en voor veel gebruikte applicaties is al een plug & play versie beschikbaar. Voldoen aan de ISO 27001, de NEN 7510 en de AVG is nog nooit zo makkelijk geweest!

Voor jouw applicatie kunnen wij een voorgeconfigureerde variant maken die je bij klanten kunt aanbieden in combinatie met jouw software. Wij deden dit al voor verschillende andere softwareleveranciers. Zij bieden hun klanten hiermee een plug & play oplossing aan voor een groot probleem. En tegelijkertijd hebben ze hun eigen probleem opgelost.

DataFactory

Our application independent solution to anonymize or pseudonymize any type of database while maintaining predictive value.

Request more information

Meer informatie of een online demo inplannen? Neem contact met ons op.