EntrD op handelsmissie AI Summit London

Schrijver

Emma Venema

Onderwerp BlogNieuws
Gepubliceerd op

juni 4, 2024

Van 11 tot 13 juni 2024 wordt Londen het epicentrum van kunstmatige intelligentie (AI), en EntrD zal daar zijn om onze vlag te vertegenwoordigen. Tijdens de handelsmissie voor start-ups naar The AI Summit London, georganiseerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Londen, krijgen Nederlandse AI start-ups en scale-ups een unieke kans om zich internationaal te profileren en oriënteren.

Key Takeaways

De focus van de handelsmissie

Deze handelsmissie richt zich specifiek op AI & Health en AI & Data, twee sectoren waarin Nederland een sterke reputatie heeft opgebouwd. De missie biedt een platform voor Nederlandse bedrijven om hun innovaties te presenteren, partnerschappen te smeden en inzichten te verkrijgen in de laatste trends en ontwikkelingen binnen de AI-industrie.

EntrD: Voorloper in AI en data-anonimisering

EntrD, bekend om zijn geavanceerde oplossingen voor gegevensbeheer en -bescherming, is een perfecte vertegenwoordiger van Nederlandse innovatie in AI en data. Met producten zoals de FileFactory, die documenten en dossiers automatisch en gestroomlijnd anonimiseert en de DataFactory, die elk type database en elke applicatie snel en eenvoudig weet te maskeren, toont EntrD aan hoe AI kan worden ingezet om zowel de efficiëntie als de veiligheid te verhogen.

“We zijn enthousiast om deel te nemen aan The AI Summit London,” zegt Eric Hoefman van EntrD.

“Dit is een geweldige kans om te laten zien hoe onze technologie niet alleen bedrijven, maar ook overheidsinstellingen kan helpen om gegevens veilig en efficiënt te beheren.”

Eric Hoefman, EntrD

Netwerkmogelijkheden en samenwerkingen

Tijdens de missie zullen deelnemers zoals EntrD deelnemen aan netwerksessies, workshops en paneldiscussies met toonaangevende experts uit de industrie. Dit biedt waardevolle kansen om kennis uit te wisselen, samenwerkingen te initiëren en toegang te krijgen tot nieuwe markten.

“De Handelsmissie biedt een uitstekende gelegenheid om onze technologie te demonstreren aan een internationaal publiek,” voegt Eric Hoefman toe. “We kijken ernaar uit om nieuwe partnerschappen te vormen en onze aanwezigheid in de AI- en datasector verder uit te breiden.”

Innovatie in AI & Health en AI & Data

De sectoren AI & Health en AI & Data zijn van bijzonder belang voor EntrD. In de gezondheidszorg kan de technologie van EntrD bijvoorbeeld worden gebruikt om patiëntgegevens te anonimiseren, wat essentieel is voor het beschermen van de privacy en het naleven van regelgeving zoals de AVG. In de datasector kunnen de oplossingen van EntrD helpen bij het beheer van grote hoeveelheden gegevens, waardoor bedrijven efficiënter en veiliger kunnen opereren.

Een belangrijke stap voor Nederlandse AI bedrijven

De deelname van EntrD aan The AI Summit London onderstreept het belang van internationale aanwezigheid voor Nederlandse AI start-ups en scale-ups. Door deel te nemen aan deze handelsmissie, tonen bedrijven als EntrD aan dat Nederland een voorloper is op het gebied van AI en data-anonimisering, en dat ze klaar zijn om de wereld te veroveren met hun innovatieve oplossingen.

“Onze deelname aan deze missie is een belangrijke stap in onze internationale groeistrategie,” zegt de directeur van EntrD. “We zijn vastbesloten om onze technologie wereldwijd beschikbaar te maken en een bijdrage te leveren aan de vooruitgang van AI in verschillende sectoren.”

Met de handelsmissie naar The AI Summit London heeft EntrD een prachtige gelegenheid om zijn innovaties op het gebied van AI en data-anonimisering te tonen aan een wereldwijd publiek, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de AI-sector.