AI in de cloud: een revolutie in document opschonen

Schrijver

Emma Venema

Onderwerp Blog
Gepubliceerd op

juni 19, 2024

Met de groeiende hoeveelheid digitale informatie hebben organisaties behoefte aan een effectieve manier voor documenten opschonen en organiseren. Cloud-gebaseerde AI-technologieën spelen hierin een sleutelrol, en onze oplossing, FileFactory, heeft ook grip op deze revolutie.

FileFactory is dé oplossing om snel en eenvoudig informatie in documenten te vinden en te verwijderen. Voor meer informatie over de FileFactory kan hieronder een demo worden aangevraagd en de brochure worden gedownload.

Documenten vervagen

FileFactory automatiseert het anonimiseren van gevoelige informatie in documenten, essentieel voor naleving van privacywetgeving zoals de AVG (GDPR). Met AI kunnen persoonlijke gegevens nauwkeurig worden geïdentificeerd en gemaskeerd, waardoor de kans op datalekken aanzienlijk wordt verminderd.

PDF’s opruimen

PDF’s kunnen na verloop van tijd veel gegevens bevatten die ongewenst zijn. FileFactory biedt tools voor het schonen van PDF’s, inclusief het verwijderen van gegevens en het ontdubbelen van pagina’s. Met machine learning herkent en corrigeert FileFactory automatisch patronen en afwijkingen, waardoor de kwaliteit van PDF’s wordt verbeterd.

Zoeken in het digitale archief

FileFactory maakt gebruik van AI om grote hoeveelheden documenten snel en nauwkeurig doorzoekbaar te maken. Met natuurlijke taalverwerking (NLP) kan de tool snel relevante documenten vinden, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.

Documenten classificeren

Onze AI integratie kan documenten automatisch classificeren en categoriseren. Of het nu gaat om juridische documenten, financiële rapporten, correspondenties of patiëntendossiers,  FileFactory ordent deze documenten in de juiste categorieën, waardoor de productiviteit wordt verbeterd.

Lees ook: Migratie naar de cloud – stappenplan voor documentmanagement

Voordelen van cloud-gebaseerde AI-technologie

Cloud-gebaseerde AI biedt up-to-date technologie, schaalbaarheid en flexibiliteit. Dit stelt bedrijven in staat om geavanceerde documentbeheerfuncties te gebruiken zonder grote investeringen in hardware. Bovendien biedt het de flexibiliteit om altijd en overal toegang te hebben tot de benodigde tools en gegevens.

FileFactory, aangedreven door cloud-gebaseerde AI-technologieën, vertegenwoordigt de toekomst van documentbeheer. Het automatiseert het opschonen van documenten, optimaliseert PDF’s, biedt krachtige zoekfunctionaliteit en classificeert documenten. Hiermee helpt FileFactory organisaties om efficiënter te werken, risico’s te minimaliseren en te voldoen aan regelgeving. In een wereld waar informatie de sleutel tot succes is, biedt FileFactory de tools die nodig zijn om deze informatie effectief te beheren en te benutten.

FileFactory is dé oplossing om snel en eenvoudig informatie in documenten te vinden en te verwijderen. Klik hieronder voor meer informatie!