EntrD en het onderwijs

Het waarborgen van de privacy van leerlingen, studenten en personeel is cruciaal in het onderwijs. Je wilt onder geen beding dat persoonsgegevens op straat komen te liggen. Toch blijkt uit onderzoek van de Autoriteit Persoonsgegevens dat er nog grote uitdagingen op het gebied van privacy zijn. Ook hackers zijn namelijk zeer geïnteresseerd in deze gegevens en doen er alles aan om ze te bemachtigen.

Hoe kun je je hier als instelling tegen wapenen?

Onze oplossingen voor het onderwijsFileFactory

FileFactory is  oplossing om snel en eenvoudig informatie in documenten en leerling dossiers te vinden en te verwijderen. Met één druk op de knop vindt en verwijdert de FileFactory alle gegevens die jij wilt anonimiseren. Denk bijvoorbeeld aan BSN of een kopie ID.Tegelijkertijd kan de FileFactory ook gebruikt worden om PDF-documenten doorzoekbaar te maken of om documenten te classificeren op basis van de inhoud van het documenten. Of zoals een klant het zegt: “met de FileFactory zijn wij eindelijk in staat echt grip te krijgen op onze documenten & dossiers”.

FileFactory

Onze applicatie onafhankelijke oplossing om elk type database te anonimiseren of pseudonimiseren met behoud van voorspellende waarde.

Unieke voordelen van FileFactory voor Onderwijsinstellingen:

  • Eenmalig als turn key project alle historische documenten opschonen.
  • Structureel alle nieuwe documenten schoon houden.
  • Toonaangevende OCR technologie.
  • AI voor optimale tekstverwerking.
  • Voor elk volume aan documenten.
  • Werkt met elk DMS, elke fileshare en ook met sharepoint.
  • Al tientallen miljoenen documenten opgeschoond.

DataFactory

De DataFactory kan elke applicatie en elk type database anonimiseren. Dit doet de DataFactory op een slimme manier waarbij de representativiteit en betrouwbaarheid intact blijven. Tegelijkertijd verdwijnt de herleidbaarheid. En dit kan de DataFactory niet alleen in de applicatie doen, maar ook over de gehele keten!

De DataFactory is voor elke applicatie geschikt en voor veel gebruikte applicaties is al een plug & play versie beschikbaar. Voldoen aan de ISO 27001, de NEN 7510 en de AVG is nog nooit zo makkelijk geweest!

Testen en onderzoek doen kan gewoon doorgaan, maar zonder dat bij een datalek gelijk de echte gegevens op straat liggen.

 

Datafactory

Onze applicatie onafhankelijke oplossing om elk type database te anonimiseren of pseudonimiseren met behoud van voorspellende waarde.

Meer informatie aanvragen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze oplossingen voor de zorg of wil je een productdemonstratie? Neem dan contact met ons op!